Hvordan flytte ut på enklest mulig måte (3 raske tips)

Siste oppdatering: 16. november 2022

 

Mange flytter sjeldent. Men når det først skjer, kan det virke som en stor og uoverskuelig jobb. I denne artikkelen vil vi se på hvordan du kan flytte på enklest mulig måte. Vi vil også nevne noen ting du må ta hensyn til under flyttingen. 

FÅ HJELP AV VENNER OG FAMILIE

De fleste velger å få hjelp av venner og familie når de flytter. Når flyttingen er gjennomført, byr man ofte på drikke og pizza. Men det er en del ting du må være klar over når du blander inn venner og familie i en flytteprosess. Først og fremst vil de antagelig be deg om hjelp når de skal flytte. De vil også sette av mange timer for å hjelpe deg, så pass på at du ikke har invitert hverken for mange eller for få. På den måten vil de ikke føle at de må gjøre alt alene, eller bli for bedagelig så det ikke blir gjort det du hadde tenkt. Ha dette i bakhodet, så går det bra.

BEGYNN MED Å FÅ ET OVERBLIKK OG RYDD I DE SMÅ TINGENE

Før venner og familie kommer for å hjelpe deg med flyttingen, er det viktig at du har et overblikk, og har gjort pakkingen selv. Du må selv stå for utpakkingen når flyttingen er gjennomført, så ha kontroll på pakkingen. I tillegg kan det være vanskelig og ubehagelig for andre å pakke ned dine ting, og da vil det generelt gå fortere om du gjør det selv. 

BETAL FOR FLYTTINGEN

Hva gjør du om venner og familie ikke kan hjelpe? Da kan du leie et flyttebyrå og betale for flyttingen. Dette kan også være et alternativ selv om du har folk som kan hjelpe til, særlig for de store tingene. Prisen et flyttebyrå tar, er ikke så høy som du kanskje tror. Men de er ulike, og harr forskjellig priser, så undersøk godt på forhånd. Så lenge du har budsjettert med dette på forhånd, er det en liten pris å betale i den kostnaden en flytting som regel innebærer. Du investerer i mer tid til å gjøre andre ting når du leier et flyttebyrå. 

Leter du etter utleiebolig? Søk blant 640 tilgjengelige utleier
Søk nå