Om oss

Rentola er en tjeneste betalt for av brukere, som gjør det lettere for deg å starte ditt neste boligeventyr.

House

Vi tilbyr millioner av brukere globalt en opplevelse basert på etterspørsel for både leietakere og utleiere. Vår visjon er å gjøre prosessen hvor man etablerer kontakt mellom utleiere og leietakere enklere - vi hjelper med et kickstart og veiledning på begynnelsen av leieforholdet.

Vi er for øyeblikket tilgjengelige i over et dusin ulike land spredt over hele verden og vi vokser, lærer og utforsker hver dag.

Globe

Vårt mål for 2023 er å nå 50 millioner brukere på verdensbasis. Vi er et multi-internasjonalt team lokalisert i flere kontinenter, dedikert til å hjelpe både leietakere og utleiere med å finne en perfekt match. Vi jobber konstant med å forbedre opplevelsen av nettstedet vårt, og vår smarte søkemotor gjør det enklere enn noensinne å finne leieboligen eller leietakeren du vil ha.

Vi kan fortelle mer og mer, men vi tror det vil være en bedre løsning om du opplever det på egen hånd.

Company

Vi er her for å hjelpe, så registrer degherog oppgrader din opplevelse på leiemarkedet i dag. Dersom du har spørsmål, vil vårkundesupport gjerne hjelpe deg, med mål om å svare på henvendelsen din innen 24 timer på hverdager.