Ofte stilte spørsmål

Ta en titt på veiledningene nedenfor for å få svar på vanlige spørsmål

Hvordan oppretter jeg en konto hos Rentola?

Med konto hos Rentola vil du få tilgang til over 700 ledige utleieleiligheter over hele landet, samt kontaktinformasjon til alle utleiere. Klikk på videoen for å se hvordan du oppretter kontoen din.

Hvordan oppretter jeg en SearchAgent?

Ved å sette opp en SearchAgent øker du sjansene for å finne et nytt hjem som oppfyller alle dine ønsker. Ved å legge inn dine spesifikasjoner for ønsket utleiebolig vil du motta en e-post hver gang en bolig opprettes hos Rentola.

Hvordan bruker jeg filtreringsverktøyet?

Filtreringsverktøyet hjelper deg med boligsøket, da du får muligheten til å filtrere boligene som vises basert på husleie, antall, rom, beliggenhet og boligtype.

Hvordan rapporterer jeg en eiendomsannonse?

Ved å rapportere en eiendomsannonse, hjelper du deg selv, de andre kundene og oss. For eksempel kan varsling av boligannonse være basert på mistanker om falsk boligannonse, annonse med tydelige feil i beskrivelse/pris, feil i kontaktopplysninger til utleier etc. Vi anbefaler og setter pris på samarbeid med våre kunder slik at vi kan rette opp feil på siden, og dermed levere best mulig service for deg.

Hvordan kansellerer jeg abonnementet mitt?

Ved å melde deg av Rentola, fraskriver du deg mulighetene til å få tilgang til våre boligannonser og utleieres kontaktinformasjon. For å kansellere abonnementet ditt må du logge deg på. Gå inn på "Min profil" og deretter "Mitt medlemskap" hvor du finner en knapp som lar deg melde deg av. Vær oppmerksom på at du vil motta en e-post med bekreftelse - dette er ditt bevis på kanselleringen.

Har du fortsatt ubesvarte spørsmål?

Ta kontakt med vår kundeservice på e-post [email protected]
E-post besvares hverdager mellom 10.00 - 16.00